ztkzž sufinanciranje ZTKZ Županije sufinanciranje

Vi ste posjetitelj broj 604129 od 01.07.2011. g.   Online imamo: posjetitelja: 20

 Četvrtak, 07.09.2023.g. 21:07

Dan Zagrebačke županije 17. srpnja,2023.

Ponos Zagrebačke županije
VIDEO: Pogledajte priču Ivana Vlainića iz Samobora, dobitnika Nagrade Zagrebačke županije
Vlainićeva posvećenost i entuzijazam u području tehničke edukacije i inovacija čine pozitivnu razliku u promociji i ugledu Zagrebačke županije u zemlji i svijetu


Dražen Kopač

Na nedavno održanoj svečanoj sjednici Županijske skupštine u povodu Dana Zagrebačke županije – 17. srpnja, Nagrada Zagrebačke županije za doprinos ugledu i promociji županije u zemlji i svijetu dodijeljena je Ivanu Vlainiću iz Samobora.

Ivan Vlainić je iznimno predan nastavnik elektrotehničke grupe predmeta u Srednjoj strukovnoj školi u Samoboru. Također, ističe se kao voditelj Inovatorske sekcije, koja potiče inovativnost i kreativnost među učenicima.

Kroz svoj rad kao mentor, Ivan Vlainić je sudjelovao na stotinjak županijskih, državnih i međunarodnih natjecanja, što je značajno pridonijelo promidžbi tehničke kulture. Njegova potpora i stručnost motiviraju učenike da razvijaju svoje tehničke vještine te ostvaruju izvanredne rezultate na natjecanjima. Organizator je i sudionik mnogobrojnih predavanja, okruglih stolova, radionica i konferencija te tako doprinosi širenju svijesti o važnosti tehničkog znanja i tehnološkog napretka.

Nagrada Zagrebačke županije predstavlja zasluženo priznanje za Ivana Vlainića, čija posvećenost i entuzijazam u području tehničke edukacije i inovacija čine pozitivnu razliku u promociji i ugledu Zagrebačke županije u zemlji i svijetu.

Video pogledajte ovdje:
povratak

© • By: Miljenko Mogulić 2011.g. e-mail: miljenko.mogulicgmail.com     Design: Zlatko Kelemenić e-mail