ztkzž sufinanciranje ZTKZ Županije sufinanciranje

Vi ste posjetitelj broj 630940 od 01.07.2011. g.   Online imamo: posjetitelja: 27

 Srijeda, 28.05.2014.g. 10:49

Prva izložba inovacija

Elektronički i računalni klub Ivanić-Grad, Zajednica tehničke kulture Zagrebačke županije i Udruga inovatora Hrvatske organiziraju prvu Međužupanijsku izložbu inovacija Ivanić-Grad koja će se održati 29. i 30. svibnja u izložbenom prostoru Hotela Sport u Ivanić-Gradu.

Ova će izložba po prvi puta u Ivanić-Gradu okupiti inovatore svih uzrasta iz Zagrebačke županije i gotovo cijele Hrvatske. U dva dana, 29. i 30. svibnja u izložbenom prostoru Hotela Sport svoje će nam inovacije, inovativne ideje i projekte predstaviti mladi inovatori uključeni u Zajednicu tehničke kulture Zagrebačke županije, učenici osnovnih i srednjih škola i studenti iz cijele Hrvatske te već priznati inovatori i uspješne hrvatske inovativne tvrtke.

Cilj ove izložbe je predstaviti, promovirati i popularizirati inovativno stvaralaštvo i tehničku kulturu u lokalnoj zajednici, ali i omogućiti neposredno upoznavanje i umrežavanje mladih inovatora i nadarenih učenika s već afirmiranim inovatorima i inovativnim tvrtkama.

Prva Međužupanijska izložba inovacija Ivanić-Grad održava se pod pokroviteljstvom Zagrebačke županije i Grada Ivanić-Grada uz podršku sponzora, kompanije INA d.d. i tvrtke Elektrocentar Petek.

Izložba će oba dana biti otvorena od 10 do 19 sati, a ulaz je za sve posjetitelje besplatan. 

povratak

© • By: Miljenko Mogulić 2011.g. e-mail: miljenko.mogulicgmail.com     Design: Zlatko Kelemenić e-mail