ztkzž sufinanciranje ZTKZ Županije sufinanciranje

Vi ste posjetitelj broj 573960 od 01.07.2011. g.   Online imamo: posjetitelja: 65 i admina: 1

 Četvrtak, 30.05.2019.g. 15:20

CM Liga - FFVAL zlatni

U superfinalu Hrvatske između 35 ekipa u svojoj kategoriji naša ekipa iz FFVAL-a osvojila je PRVO mjesto. Pokroviteljica natjecanja, Predsjednica Hrvatske gđa. Kolinda Grabar Kitarović, uručila nam je diplome i nagrade. Bravo našoj mladoj ekipi !!!

Prenosimo vijesti u cijelosti sa služmene web stranice Croatian Makers lige, a detaljnije o samom natjecanju možete pročitati na njihovoj službenoj web stranici
https://croatianmakers.hr/hr/project/superfinale-croatian-makers-lige-u-sk-god-2018-2019/
Pobjednici Superfinala Croatian Makers lige su FFVAL (Foto-film-video amateri Luke) i OŠ Vladimir Nazor Križevci!
Superfinale #CroatianMakers lige je napredno natjecanje u edukacijskoj robotici za najbolje i najmotiviranije ekipe u Croatian Makers ligi u školskoj godini 2018./2019. Od 300 natjecatelja iz cijele Hrvatske najuspješniji u rješavanju zadatka Superfinala su bili iz OŠ Vladimir Nazor iz Križevaca i FFVAL-a iz Luke.
Natjecanje su posjetili i podržavatelji IRIM-a: Predsjednica Republike Hrvatske, Kolinda Grabar-Kitarović koja je najuspješnijima podijelila diplome i nagrade, ministrica znanosti i obrazovanja, Blaženka Divjak, koja je otvorila natjecanje i veleposlanik SAD-a, W. Robert Kohorst.
Čestitamo najboljima!
Izvor fotografije: „Ured Predsjednice RH“
 

povratak

© • By: Miljenko Mogulić 2011.g. e-mail: miljenko.mogulicgmail.com     Design: Zlatko Kelemenić e-mail